LOPEN AMPUMARATA

Lopen ampumaurheilukeskus tarjoaa erinomaiset puitteet metsästys- ja urheiluammunnan harrastamiseen. Topenon kylässä kantatie 54:n eteläpuolella sijaitseva ampumaurheilukeskus on saanut hyvän sijainnin ja erinomaisten suorituspaikkojen lisäksi kiitosta myös ympäristönäkökohtien huomioimisesta.

Tällä hetkellä keskuksessa on kaksi skeet-rataa, kaksi trap-rataa, olympiatrap-rata lämmitettävällä ampumapaikalla, hirvi-, luodikko- ja 150 metrin (sis.siluetti) radat, pistooli- ja pienoiskivääriradat sekä SRA / Practical rata kahdella ampuma-sektorilla.

Varsinaisten ampumasuorituspaikkojen lisäksi keskuksessa on pääosin talkootyönä rakennettu hirsirunkoinen, kaksikerroksinen huoltorakennus, jossa yhden kerroksen lattiapinta-ala on noin 220 neliömetriä. Rakennuksessa on mm. suurehko n. 100 hengen kokous-/koulutus-/yleisötila, toimistohuone, keittiö, WC, sekä suihkut ja sauna. Toisessa kerroksessa on oleskelutila, sekä makuuhuoneita. Rakennusta vuokrataan myös ulkopuolisten käyttöön esimerkiksi ampumatilaisuuksien tai firmojen virkistyspäivän tukikohdaksi.

Kaikille ammunnan harrastajille avoimia harjoitusiltoja pidetään kesällä maanantaisin ja perjantaisin klo 17.00 - 20.30. Kesän ensimmäiset harjoitukset ovat maanantaina 11. huhtikuuta ja viimeiset perjantaina 23. syyskuuta.

Hirvieläinten ja karhun metsästäjiltä vaadittavia ampumakokeita järjestetään 4.7. - 19.9. välisenä aikana maanantai-iltaisin klo 17 -19. Tämän lisäksi lauantaisin 27. elokuuta sekä 3., 10. ja 17. syyskuuta on mahdollisuus suorittaa ampumakoe klo 14.00 - 16.00.

Muina aikoina radat ovat varattavissa seurojen kilpailu- / harjoituskäyttöön. Harjoitusten ja talkoiden lisäksi ampumaurheilukeskuksessa ammutaan myös kilpaa.

Ampumaradan viralliset aukioloajat: arkisin klo 10.00 - 21.00, lauantaisin klo 9.00 - 18.00 ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä klo 11.00 -18.00

Tervetuloa tutustumaan hienoon ja ympäristöystävälliseen rataamme ja mukavaan harrastukseen!

LOPEN AMPUMARATAYHDISTYS

Puheenjohtaja Kari Kuparinen 050 554 8828

Ratavaraukset (sähköpostilla) Reijo Aaltonen:

aalreijo@gmail.com


Lisätiedot radasta ja tilinumeron löydät täältä:
Lopen Ampumarata